MAKKELIJK MOOI TE HOUDEN.........

Marmoleum is zeer slijtbestendig en de kleuren blijven mooi. Maar bovendien is het eenvoudig schoon te houden. Af en toe droog reinigen met een stofwisser is genoeg om de vloer stofvrij te houden. De stofwisser van Forbo is door zijn slimme ontwerp eenvoudig te hanteren en komt zonder veel moeite op moeilijke plaatsen onder bank of bed. Daarnaast is er ForboDuo, bestaand uit DuoClean dat het oppervlak reinigt en DuoPol, dat er een verzorgingslaag op aanbrengt. Zowel wissers als ForboDuo zijn verkrijgbaar bij de betere woninginrichter en parketspeciaalzaak

Verzorging na installatie. Reinig de vloer met DuoClean en breng vervolgens een verdunde hoeveelheid DuoPol met een wasverdeler aan.

Verdere verzorging. Losliggend vuil verwijderen d.m.v. Stofwissen. Vlekken verwijderen of eventueel de vloer nat reinigen met een sopje van DuoClean waar huishoudammonia is toegevoegd. Op de schone en droge vloer opnieuw DuoPol aanbrengen als in ‘Verzorging na installatie’.

Voor Marmoleum is wel een absoluut vlakke ondervloer nodig. Daarom wordt uw vloer indien nodig van tevoren geëgaliseerd, met één van de twee speciale systemen van Forbo-Krommenie. Het MDF-ondervloersysteem wordt zo geïnstalleerd dat er nooit plaatnaden zichtbaar worden. Ook is er het Paveplus-systeem, een vloeibaar egaliseermiddel voor steenachtige vloeren, dat vanzelf waterpas komt te staan en dan perfect vlak opdroogt. Bij Marmofloor is het Marmoleum al op MDF aangebracht, zodat het op elke ondergrond kan worden gelegd. Marmoleum en ondervloersysteem zijn dus in één product geïntegreerd.

Als uw linoleumvloer wordt geleverd, lijkt het misschien alsof er een gelige waas over de kleur ligt. Dit verschijnsel is volkomen onschuldig. Het wordt namelijk veroorzaakt door de ‘droogkamerfilm’: een laagje geoxideerde lijnolie dat op het Marmoleum komt te liggen in de laatste fase van het productieproces. Zodra er (dag)licht op de vloer valt, verdwijnt het onmiddellijk: niets aan de hand dus.

Winkel: Odijk & Jasper    Prinsegracht 31   2512 EW  Den Haag

Voor verdere informatie of een vrijblijfende offerte kunt u ons een e-mail sturen of ons bellen of faxen.

Stuur uw naar: odijkenjasper@planet.nl

 Telnr: 070-3888484   

Faxnr: 084-7399020

©2006 CUBEone CreationS